Zeilregatta Harderwijk

Arrangement: Sail and Dinner’ Zaterdag 13 mei

Ontvangst

Op zaterdag 13 mei a.s. worden u en uw gasten om 16.00 bij de Haven van Harderwijk ontvangen met een hapje en een drankje. Tijdens deze ontvangst zal er een ‘palaver’ plaatsvinden waarbij de nodige informatie gedeeld zal worden voor deze onvergetelijke middag en avond.

Inschepen en vertrek

Nadat iedereen zijn plekje heeft gevonden zullen rond 16.30 alle botters met haar gasten de haven van Harderwijk uitvaren richting het voormalig Zuiderzee. Tijdens deze prachtige tocht kunt u genieten van het geweldige uitzicht op het water met daarbij de varende botters om u heen. Uiteraard zijn er aan boord de nodige hapjes en drankjes wat uw tocht helemaal compleet maakt.

Terugkomst Haven van Harderwijk

Na een prachtige tocht zullen we omstreeks 18.30 in een sfeervolle zetting weer arriveren in de Haven van Harderwijk.

Diner

Nadat alle botters aan zijn gekomen in de Haven van Harderwijk worden we welkom geheten op de Abel Tasman, een bijzonder mooi en groot schip. Hier zal rond 19.00 een diner klaarstaan voor u en uw gasten in de vorm van een buffet. Het zal een sfeervol samenzijn worden met de nodige muziek en voldoende eten en drinken, voor ieder wat wils.

Afterparty en veiling

Rond 21.00 zal het diner gesloten worden en is er de mogelijkheid om na te borrelen met elkaar. Dezelfde middag om 14.00 zullen er een aantal schilders en tekenaars een schilderij of tekening maken van de Haven van Harderwijk met haar botters. Tijdens de afterparty zullen deze schilderijen geveild worden. De opbrengst hiervan zal volledig naar het onderhoud van de Harderwijker Botters gaan.

Een middag en avond om nooit meer te vergeten!

Contact

Botter Zeil Regatta Harderwijk
Marconistraat 1
3846 AR Harderwijk
E-mail : info@botterzeilregatta.nl
Telefoon: 0341 46 04 04